Garage Dochy is nu ook Uw officieel Isuzu verdeler voor de regio groot Roeselare en Kortrijk - Garage Dochy Izegem

Alle merken welkom bij Garage Dochy voor het onderhoud en herstellingen
ALL NEW MAZDA MX-30
100% elektrisch,
100% Mazda
Ga naar de inhoud

Garage Dochy is nu ook Uw officieel Isuzu verdeler voor de regio groot Roeselare en Kortrijk

Volledig nieuwe Isuzu D-Max 2020, meer dan ooit best in class !

De Nieuwe Isuzu D-Max - De Pickup heruitgevonden !

Deze pagina wordt binnenkort aangepast aan de Nieuwe D-Max
Aarzel niet om ons in afwachting, reeds te contacteren


Na de schrapping van de Mazda B-serie uit het gamma en de blijvende vraag naar betrouwbare Pick-up voertuigen zijn we vol overtuiging gestart met het officieel verkopen van Isuzu. Vanaf 2010 verkochten we op regelmatige basis een Isuzu D-Max. Sinds begin 2019 zijn we officiële Isuzu verdeler voor de regio. En daar zijn we fier op ! Isuzu is een bijzonder sterk product, net als Mazda 100% Japans wat zorgt voor een overwoestbare kwaliteit.

Waar Isuzu voor staat:

  • 100% Japans --> onverwoestbare kwaliteit
  • 5 jaar / tot 200.000km garantie op de motor - versnellingsbak - differentieel - ...
  • 1 ton laden - 3,5 ton trekvermogen
  • Zuinigste dieselmotor in zijn segment
  • Isuzu is de grootste dieselmotoren constructeur ter wereld !
  • Extra aandacht voor zwakke weggebruiker
  • Fiscaal interessant - GEEN BIV - slechts 148,76€ jaarlijkse taks
  • Lichte vracht
  • Euro 6 zonder Adblue = lagere kost en vooral minder kans op problemen
  • ...

Isuzu houdt zich enkel bezig met het bouwen van Pick-up voertuigen en vrachtwagens. Door zich enkel hierin te specialiseren gaat alle aandacht naar het bouwen van betrouwbare dieselmotoren en stevige chassis. Doorheen de jaren hebben ze hierin dus een bijzondere expertise opgedaan. Zo wordt de motor via tandwielen aangedreven en niet via ketting of distributieriem. Voordelen ? Deze tandwielen gaan nooit rekken of slijten onder zware omstandigheden waar een Pickup toch vooral voor gebouwd wordt.


Isuzu D-Max opnieuw bekroond als meest milieuvriendelijke pick-up!

De titel voor de milieuvriendelijkste pick-up van het jaar werd in de wacht gesleept door de Isuzu D-Max. Het betreft een titel die jaarlijks toegekend wordt door het Duitse automagazine VerkehrsRundschau aan de pick-up die als meest energie-efficiënte uit de tests komt.
De D-Max, met een standaard trekcapaciteit van 3,5 ton, kwam uit de testen als de pick-up die verbruik en efficiëntie het beste wist de combineren. Met een gemiddeld verbruik van 9,05 l/ 100 km en met de laagst gemeten CO2-uitstoot, won Isuzu voor het tweede jaar op rij de award.
Met deze Green Light Truck Award, bewijst Isuzu andermaal zijn positie als pick-up specialist. Isuzu, met als corebusiness het fabriceren van pick-ups en vrachtwagens, schenkt veel aandacht aan haar invloed op het milieu. Dit resulteerde o.a. in het lanceren van de D-Max met een kleinere motor (1.9L) zonder het additief AdBlue. De uitzonderlijke garantievoorwaarden van de D-Max, onderlijnen dan weer het onverwoestbare imago van het merk.


Graag informeren we U verder over de mogelijkheden bij Isuzu. Er zijn héél wat mogelijkheden, vandaar we beleefd vragen een afspraak te maken voor U komt. Op deze manier kunnen we U correct en met de nodige tijd ontvangen. Ontdek de modellen en het gamma op Isuzu.be

LINK NAAR DE WEBSITE VAN ISUZUTerug naar de inhoud