Isuzu D-Max Pickup of the year 2021 - 2022 award bij Garage Dochy Izegem kopen - Garage Dochy - Hoofdverdeler Roeselare Mazda en Isuzu

Alle merken welkom bij Garage Dochy voor het onderhoud en herstellingen
Slechts 33gr - 327pk & 2500kg trekvermogen
Geniet van 6 jaar garantie bij Garage Dochy Izegem
Ga naar de inhoud

Isuzu D-Max Pickup of the year 2021 - 2022 award bij Garage Dochy Izegem kopen

Isuzu

Je kan er niet omheen, de nieuwe Isuzu D-Max is een écht prijzenbeest. Onze pick-up van de nieuwste generatie legt de lat wel erg hoog op gebied van veiligheid, technologie en uiteraard, zijn legendarische betrouwbaarheid. De nieuwe Isuzu D-Max combineert een slimme styling en indrukwekkende veiligheidstechnologiën aan nog verbeterde offroad prestaties. Hij levert niet alleen kracht én duurzaamheid, dit werkpaard voegt een superieur comfort en verfijning toe.
Isuzu 4x4 Pickup of the year 2022 kopen bij Garage Dochy Izegem

Isuzu staat bekend om zijn 4×4-expertise en de geheel nieuwe D-Max is nog beter in staat offroad te rijden met een sneller schakelend 4WD-systeem en een standaard differentieelslot achter op All-Purpose en Adventure modellen.
Het duurzame ladderchassis is verstevigd dankzij grotere rails en er is een extra paneel toegevoegd voor een uitgebreidere bodembescherming.
Terug op de weg is het nog veiliger dankzij een uitgebreid ADAS-pakket met onder meer Autonomous Emergency Braking, Traffic Sign Recognition, Intelligent Speed ​​Limiter en Lane Departure Warning en Prevention op elk model. De geheel nieuwe Isuzu D-Max is de enige pick-up in het VK die standaard is uitgerust met een achterste radar op alle varianten met dubbele cabine en dit maakt nog meer ADAS-functionaliteit mogelijk.
Alle dubbele cabines hebben 3 extra ADAS-systemen: Rear Cross Traffic Alert, Blind Spot Monitor en – voor het eerst in het pick-upsegment – ​​Emergency Lane Keeping.

Bekijk alvast onderstaande test

Terug naar de inhoud